5 cadeautips voor €15

Het is bijna december; dé cadeaumaand. Met Kerst en Sinterklaas kopen we massaal cadeaus voor onze familie en vrienden. Het kan moeilijk zijn om het perfecte cadeau te vinden voor dat ene familielid of vriend, zeker als je iets voor €15 moet vinden. Daar helpen wij je natuurlijk graag bij! Hieronder vind je vijf verschillende boeken voor €15 om cadeau te geven tijdens de feestdagen.

5x voor €15

Die ene patiënt. Artsen en verpleegkundigen over de patiënt die hun leven voor altijd veranderde van Ellen de Visser. Uitgebreide editie! Iedereen met een medisch beroep kent één patiënt die diepe indruk heeft gemaakt – over die ene patiënt gaat dit boek. De coronapandemie heeft opnieuw duidelijk gemaakt hoe indrukwekkend de band tussen medische professionals en hun patiënten kan zijn. Daarom bevat deze herziene editie nieuwe verhalen die symbool staan voor de daadkracht, het verdriet en de saamhorigheid die de coronaperiode tekenen.

Huis vol leugens van Nicci French. ‘Wederom ijzersterk verteld: goed gedoseerd, overtuigend, nooit gezocht of onzinnig, en vol details waar je altijd op dient te letten. De spanning sluimert onder een schijnbaar oppervlakkige behandeling van dagelijkse dingen.’ – Algemeen Dagblad & ‘Na hun razendknappe serie rondom Frieda Klein, komt het schrijversechtpaar Nicci French met een zenuwslopende “losse” thriller.’ – Margriet

Het klimaat zijn wij. De wereld redden begint bij het ontbijt van Jonathan Safran Foer. Foer herinnert ons aan de kracht van gezamenlijke actie en geeft voorbeelden van succesverhalen uit het verleden als stimulans. Op deze manier – die van elk individu slechts een kleine inspanning vergt maar bij collectieve actie uiterst effectief is – kunnen we een van de grootste veroorzakers van klimaatverandering aanpakken: de bio-industrie.

Het feest van Elizabeth Day: nu voor €15! ‘★★★★★ Een heerlijke standensatire en een meeslepende thriller ineen (NRC)’, ‘Een vlijmscherpe fileersessie van de zogenaamde elite, English Style (De Limburger)’ en ‘Een inktzwarte psychologische thriller over de ongeschreven wetten van de Britse Upper class (VPRO-gids)’.

Normale mensen van Sally Rooney. Een verhaal over de diepgaande invloed die geliefden op elkaars leven hebben, en het groeiende besef daarvan naarmate de jaren verstrijken. Een intense roman die je je eigen liefdes laat herbeleven.

Perfecte cadeaus voor €15

Slider (niet visueel zichtbaar in editor)

Meer cadeautips