Cadeautips voor de persoonlijke ontwikkeling

Het is bijna december; dé cadeaumaand. Met Kerst en Sinterklaas kopen we massaal cadeaus voor onze familie en vrienden. Het kan moeilijk zijn om het perfecte cadeau te vinden voor dat ene familielid of vriendin die bezig is met zelfontplooiing en persoonlijke ontwikkeling. Daar helpen wij je natuurlijk graag bij! Hieronder vind je de vijf inspirerende en leerzame boeken om cadeau te geven tijdens de feestdagen.

5x persoonlijke ontwikkeling

Over leven in het wild. Wat wilde dieren mij leerden van Martine van Zijll Langhout. Het leven in de wildernis blijkt niet makkelijk: vele malen wordt ze op de proef gesteld en vraagt ze zich af of ze zich er ooit thuis zal voelen. Maar door te vertrouwen op zichzelf, haar team én de wilde dieren leert ze zichzelf en de wildernis beter te begrijpen en vindt ze haar plek in het wild. Get out of your comfort zone, get into the wild!

Socrates op sneakers. Filosofische gids voor het stellen van goede vragen van Elke Wiss. Waarom zijn we zo slecht in het stellen van écht goede vragen? Met Socrates en andere filosofen laat Wiss je de vaardigheden die nodig zijn om die vragen te stellen die verrassen en aan het denken zetten. Zodat we gesprekken voeren die leiden tot verdieping en verbinding. Met een ander, én met jezelf.

Smalltalk SurvivalPraktische gids voor de gesprekken tussendoor van Iris Posthouwer en Liz Luyben. Direct bruikbare tips voor makkelijke, leuke en waardevolle smalltalk. Met Smalltalk survival leer je hoe je smalltalk soepeler begint, hoe je het interessant maakt én hoe je er elegant een einde aan breit.

Wijzen naar de maan. Over de zoektocht naar verlichting in het dagelijks leven van Jan Geurtz. Hoe leer je vanuit een nieuw perspectief te kijken naar je emotionele problemen? Een verzameling boeiende, ontroerende en gedeeltelijk autobiografische verhalen die laten zien hoe spiritualiteit in een gewoon mens kan ontwaken en zich vervolgens kan ontwikkelen. Het nieuwste boek van de auteur van Verslaafd aan liefde.

Een prachtig leven. Hoe vind je zin in je bestaan van Frank Martela. Een virtuoos filosofisch boek over een van de grootste vragen die er zijn: Wat is de zin van ons leven? Wat is het doel ervan en hoe moeten we ons leven vormgeven?

5 boeken over persoonlijke ontwikkeling en zelfontplooiing

Slider (niet visueel zichtbaar in editor)

Meer cadeautips