Voor de boekhandel

Beste boekhandelaar,

Op deze pagina vind je informatie over onze boeken, extra promotiemateriaal, banners en afbeeldingen voor social media, persoonlijke boodschappen van auteurs en informatie over POS-materiaal.

Leesexemplaar aanvragen? Stuur een mail naar verkoop@amboanthos.nl. Laat ons weten wat je van onze boeken vindt!
Bestellingen doorgeven, POS-materiaal bestellen of interesse kenbaar maken voor signeersessies kan via deze pagina.

Extra promotiemateriaal voor social media

Voor al onze boeken maken wij afbeeldingen die we plaatsen op social media (Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn). Op deze pagina delen wij al het materiaal met jullie, de boekhandel. Afbeeldingen kun je opslaan via de rechtermuisknop en dan ‘Afbeelding opslaan als’. De MP4-bestanden van de boektrailers kun je opvragen bij onze accountmanagers. Staat er een boek niet op de pagina, maar heb je wel materiaal nodig? Neem ook dan contact op met onze accountmanagers of mail naar verkoop@amboanthos.nl.

Aanbiedingsfolders

Onze aanbiedingsfolders staan ook online, op ISSUU. Op deze pagina vind je alle folders, met bovenaan de pagina de meest recente aanbiedingsfolder.

Geweldige media-aandacht

Benieuwd welke boeken ontzettend veel media-aandacht krijgen? Bijvoorbeeld prachtige recensies, grote interviews of tv-optredens? Hou dan onze nieuwspagina in de gaten of bekijk onze social media.

Meld je aan voor onze Boekhandelsnieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over al onze boeken! Dit kan door je aan te melden via onze b2b nieuwsbrief via www.amboanthos.nl/boekhandel/nieuwsbrief