Cadeautips voor de lezer die van feelgood houdt

Het is bijna december; dé cadeaumaand. Met Kerst en Sinterklaas kopen we massaal cadeaus voor onze familie en vrienden. Het kan moeilijk zijn om het perfecte cadeau te vinden voor dat ene familielid of vriendin die van feelgood houdt. Daar helpen wij je natuurlijk graag bij! Hieronder vind je de vijf heerlijkste feelgoodboeken om cadeau te geven tijdens de feestdagen.

5x feelgood

De kaasfabriek van Simone van der Vlugt. De historische romans van zijn de ultieme boeken voor de liefhebbers van feelgood. Twee vrouwen die hun tijd ver vooruit waren, verbroken familiebanden en het verlangen naar vrijheid in tijden van een wereldoorlog. Van der Vlugt belicht de fascinerendste periodes uit de Nederlandse geschiedenis op toegankelijke en meeslepende wijze.

Gifspoor van Jet van Vuuren. De nieuwste thriller van Jet van Vuuren. Drie Zeeuwse vriendinnen delen hun passie voor tuinieren. Als ze samen op reis gaan naar Engeland blijkt dat het niet alleen tuinieren is wat hen bindt…

De zeven echtgenoten van Evelyn Hugo van Taylor Jenkins Reid. ‘Een flinke dosis dramatiek, creativiteit, menselijkheid en voldoende plotwendingen. Een femme fatale in boekvorm! (Humo)’, ‘Prachtroman (Margriet)’ en ‘Je pakt het boek op voor de Hollywoodglamour en je blijft aan het boek gekluisterd door het ontroerende verhaal van een jonge journalist en een ster van het witte doek (Cosmopolitan)’.

Het dilemma van B.A. Paris. Een roman van de auteur van Achter gesloten deuren. Hoever zou jij gaan om je lief nog een paar gelukkige uren te laten beleven? Elk gezin heeft wel een geheim. Het nieuws verzwijgen al hem opbreken, de waarheid zal haar hart breken.

De boekhandel van Teheran van Marjan Kamali. Feelgood op en top. The Notebook, maar dan beter! Romeo en Julia, maar dan in Iran! Een beeldend geschreven roman over de kracht van liefde in het sprookjesachtige Teheran van de jaren vijftig.

5x feelgood voor de feestdagen:

Slider (niet visueel zichtbaar in editor)

Meer cadeautips: