Perfecte Vaderdag tips

Nog geen cadeau gevonden voor Vaderdag? Met deze Vaderdag cadeautips hoef je niet verder te zoeken! Voor iedere vader is er een perfect boek!

Voor de vader die een échte true crime-fan is

De campingmoord – Carrie & Eddie

De campingmoord van Carrie & Eddie is het perfecte boek als je je vader wil verrassen met een spannend true-crime boek. In De campingmoord bespreekt het podcastduo grote zaken als de Zoetermeerse gezinsmoord en de balpenzaak en ook kleinere, maar niet minder tot de verbeelding sprekende dossiers zoals de moord zonder lijk en de moord op de boekverkoopster. Bezorg je vader een onvergetelijke Vaderdag met de De campingmoord.

Bestel nu jouw exemplaar voor €21,99 met gratis verzending.

Voor de vader die langs de zijlijn staat

Haaland – Lars Sivertsen

Is jouw vader de allergrootste voetbalfan? Dan is Haaland van Lars Sivertsen het perfecte Vaderdagcadeau. Dit boek duikt diep in het leven en de carrière van de Noorse topvoetballer Erling Haaland. Sivertsen vertelt op boeiende wijze over Haaland’s opkomst in de voetbalwereld, zijn prestaties op het veld en zijn weg naar de internationale top. Dit inspirerende verhaal is een must-read voor elke voetballiefhebber. Het zal goed in de smaak vallen bij jouw vader!

Bestel nu jouw exemplaar voor €23,99 met gratis verzending.

De nieuwe roman van Murat Isik

De reus uit de Rif – Mohammed Benzakour

Een titel die zeker niet mag ontbreken bij de Vaderdag tips is De reus uit de Rif van Mohammed Benzakour. De reus uit de Rif is een prachtig eerbetoon aan zijn vader. Een boek over inburgeren, over culturele verschillen, over een veranderend Nederland, en over de liefde van een zoon voor zijn markante vader. De reus uit de Rif is een literair geschenk dat iedere vader zal raken en inspireren. Een perfect cadeau voor Vaderdag.

Bestel nu jouw exemplaar voor €21,99 met gratis verzending.

Over de liefde van la familia

Ga je erover schrijven ? – Herman Koch

Houdt jouw vader van inspirerende boeken? Dan is Ga je erover schrijven? van Herman Koch de ultieme Vaderdag tip. In dit persoonlijke werk beschrijft Koch hoe hij omgaat met zijn diagnose en blikt hij terug op belangrijke momenten uit zijn leven. Het is een boek dat staat voor moed en veerkracht. Het perfecte cadeau dat iedere vader zal raken.

Bestel nu jouw exemplaar voor €23,99 met gratis verzending.

De nieuwe roman van Murat Isik

In de mist van Golden Gate Park – Murat Isik

Verras je vader met In de mist van Golden Gate Park, de nieuwe roman van Murat Isik. Deze boeiende opvolger van Wees onzichtbaar volgt Metin Mutlu, die in 2001 voor zijn studie naar San Francisco verhuist om te studeren. Zijn oude zelf wil hij achterlaten. In San Fransisco ontdekt hij zijn passie voor schrijven en ontmoet hij de intrigerende Joan Springfield. In de mist van Golden Gate Park is een meeslepend verhaal over vrijheid, liefde en familiebanden. Hét perfecte cadeau voor Vaderdag.

Bestel jouw exemplaar nu voor €34,99 met gratis verzending.

Voor de fietsende vader

Het plan – Nando Boers

Is jouw vader sportliefhebber of wielerfan? Dan is Het plan van Nando Boers het cadeau dat je zoekt. Het boek geeft een unieke kijk achter de schermen bij wielerploeg Jumbo-Visma en documenteert hun historische winst in de Giro, Tour en Vuelta, en biedt diepgaande inzichten in hun strategieën en teambuilding. Dit boek is het perfecte cadeau voor jouw sportieve vader.

Bestel nu jouw exemplaar voor €17,50 met gratis verzending.

Voor de vader die vaak de geschiedenis induikt

Spiegeldagen – Mark Stokmans

Spiegeldagen is de ultieme tip voor Vaderdag als jouw vader graag literaire romans leest. Spiegeldagen biedt een prachtige inkijk in het Spanje van de twintigste eeuw, bekeken door de ogen van Ruben. Het verhaal neemt je mee door de geschiedenis van zijn familie, inclusief hun betrokkenheid in de Spaanse Burgeroorlog. Dit boek is de aanrader voor vaders die houden van verhalen over familiebanden, geschiedenis en persoonlijke ontwikkeling.

Bestel nu jouw exemplaar voor €29,99 met gratis verzending.