Zes leestips om 2022 goed te beginnen

23 december 2021

2021 zit er bijna op, dus tijd voor zes leestips om 2022 goed te beginnen.

Marian Mudder – Sofasessies

Marian Mudder fileert in Sofasessies elke therapie die ze ooit is aangegaan op een manier die we van haar kennen: hilarisch, hartstochtelijk en schaamteloos eerlijk. Wijs geworden door zelfstudie en ervaring legt ze op heldere wijze uit waaròm de therapieën niet hebben gewerkt en vooral wat haar wèl heeft geholpen

Elke Wiss – Socrates op sneakers

Filosofische gids voor het stellen van goede vragen.

Veel van onze gesprekken hebben meer weg van een debat dan van een dialoog. We praten liever dan dat we luisteren, voor vragen stellen hebben we geen tijd. En toegeven iets niet te weten is al helemaal geen optie. Hoe mooi zou het zijn als je op elk moment en in iedere situatie weet hoe je precies díé vraag stelt die leidt tot een goed gesprek?

Roek Lips – Wie kies je om te zijn

Wie kies je om te zijn van Roek Lips is het boek voor iedereen die op zoek is naar zelfkennis, inspiratie en reflectie op de vraagstukken van onze tijd.

Roek Lips deelt de mooiste verhalen en inzichten en daagt je als lezer uit tot reflectie. Want ondanks alles wat er op je pad komt, is er altijd een moment waarin je een keuze kunt maken.

Annemieke Leclaire – Minder moeten, meer leven

Stress, spanning en burn-outs zijn de kwalen van deze tijd. Welvarende, intelligente mensen raken overspannen van veelal zelf opgelegde verplichtingen; we worden overweldigd door het aantal mogelijkheden en afleidingen. Willen we ons leven echt zo leiden?

Elizabeth Day – Durf te falen

Day beschrijft, op pijnlijk eerlijke maar zeer humoristische wijze, wat zij heeft geleerd van de dingen die fout gingen in haar jeugd, op school, in de liefde en op het werk, met familie en vrienden. Daardoorheen weeft zij verhalen van de beroemdheden die ze interviewde voor haar populaire podcast How to fail.

Willem Hooft – Geen golf te hoog

‘Hoe ga je door als je niet meer op kunt staan? Hoe blijf je in beweging als je niet meer kunt lopen? Willem Hooft kan niet meer staan, hij kan niet meer lopen en toch liet hij een langgekoesterde droom uitkomen. Indrukwekkend en inspirerend verhaal!’ – Humberto Tan


Geheugensurvivalgids

Geheugensurvivalgids

In Geheugensurvivalgids reikt Boris Konrad een overlevingspakket aan met tips, trucs en technieken waarmee je niet alleen je geheugen gezond houdt, maar je ook helpt om meer rust en ruimte te ervaren.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 21,99 met gratis verzending.

Bestellen

Volg ons op Instagram