Stine Jensen genomineerd voor Beste Spirituele Boek

15 januari 2016

Go East, het boek van filosoof en schrijfster Stine Jensen waarin zij de wereld van yoga verkent, staat op de shortlist voor het Beste Spirituele Boek 2016. Dat maakte Stichting CPNB bekend bij de start van de Maand van de Spiritualiteit.

Andere genomineerden zijn Sterker dan ooit van Brené Brown, Mindful communiceren van Susan Gillis Chapman, Als jouw leven een cirkel is, waar sta je dan? van Inez van Oord en Altruïsme van Matthieu Ricard.
De vakjury, bestaande uit Jacobine Geel (presentatrice KRO-NCRV), Kitty Geerts (boekhandelaar bij boekhandel Haasbeek Zoetermeer) en Marije van Beek (redacteur Trouw), zal uit de shortlist een winnaar kiezen die op 24 januari tijdens de uitzending van Jacobine op Zondag bekendgemaakt wordt.
De Maand van de Spiritualiteit heeft dit jaar als thema Werk in evenwicht en loopt nog tot en met zondag 14 februari 2016.

In Go East schrijft Jensen over hoe zij na jarenlange studie van de westerse filosofie en een werkzaam leven op de universiteit vanwege een crisis het roer omgooit. Op zoek naar meer geluk, rust en balans tussen lichaam en geest verkent ze de spirituele wereld. Ze volgt een yoga-opleiding bij een Amerikaanse goeroe, verandert haar eetgewoonten drastisch en mediteert dagelijks.

 

Volg ons op Instagram