Schrijf je in voor de Hebban Leesclub met ‘Het geknetter in de sterren’

26 augustus 2022

Hebban organiseert deze zomer als partner van de Europese Literatuurprijs online leesclubs rondom de vijf shortlist-titels. Van eind juni tot eind augustus opent elke twee weken een nieuwe leesclubinschrijving voor een van de romans.  Je kan je nu inschrijven voor Het geknetter in de sterren.

Vertaler Marcel Otten is samen met auteur Jón Kalman Stefánsson genomineerd voor de Europese Literatuurprijs 2022. Lees nu het interview met de vertaler, die een actieve rol in de leesclub zal hebben. Het interview met de vertaler kan je hier lezen.

Lijkt het je leuk om over dit boek te praten met andere gepassioneerde Hebban-lezers? Schrijf je dan snel in voor de Hebban Leesclub met Het geknetter van de sterren, een van de genomineerden voor de Europese Literatuurprijs 2022. Hebban verloot 10 leesexemplaren onder gemotiveerde lezers voor een groepsbespreking van dit boek op Hebban. Je kunt inschrijven tot en met 30 augustus. Marcel Otten zal als genomineerde vertaler van de roman actief meedoen met de leesclub.

Inschrijven voor de leesclub kan hier via deze link.


Het geknetter in de sterren

Het geknetter in de sterren

Het geknetter in de sterren van Jón Kalman Stefánsson is een familieroman over vier generaties, van een van de bekendste IJslandse schrijvers. Over liefde, tijd en onverbrekelijke banden.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 24,99 met gratis verzending.

Bestellen

Bron: Hebban

Volg ons op Instagram