‘Rood is ja’ van Sara Kroos genomineerd voor de Storytel Awards

20 februari 2023

Rood is ja van Sara Kroos is genomineerd voor de Storytel Awards . In de categorie Beste luisterboek. Het luisterboek werd ingesproken door Pauline Kordelaar. De Storytel Awards is dé verkiezing voor het beste luisterboek en de beste voorlezer.

Er is op basis van luistergedrag een shortlist gemaakt waarop luisteraars kunnen stemmen. Vanaf 17 februari tot en met 12 maart kan er gestemd worden op de genomineerden binnen de volgende categorieën: Beste Luisterboek, Beste Voorlezer, Beste Opkomende Talent en Beste Storytel Original.

Ook voor elk van de categorieën Beste Voorlezer, Beste Storytel Original en Beste Opkomende Voorleestalent zijn vijf kandidaten genomineerd.

Stemmen kan via deze link.

Dit jaar worden de winnaars bekend gemaakt tijdens de tweede editie van de Storytel Luisternacht. Het event vindt plaats op 29 maart in het Sieraad te Amsterdam.


Rood is ja

Rood is ja

Rood is ja van caberetier Sara Kroos is haar eerlijk en confronterende verhaal van misbruik en de herhaling hiervan, van een leven met psychische klachten en de weg naar herstel.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 13,99

Bestellen

Volg ons op Instagram