Prachtige media-aandacht voor Yvonne Keuls

6 december 2021

‘Gemmetje Victoria’ van Yvonne Keuls is erg onder de aandacht bij verschillende media.

Yvonne Keuls was bij M!

Yvonne Keuls komt regelmatig zelf vertellen over haar nieuwe boek, zo is ze langs geweest bij M! om te praten over ‘Gemmetje Victoria’. In het interview krijgt ze positieve reacties op haar boek. Collega-schrijfster Marion Pauw zegt ‘Een echte Keuls. Een bak ellende, maar je ligt onder de tafel van het lachen’ – Marion Pauw.

‘Ik wil het failliet van de jeugdzorg laten zien’ – Yvonne Keuls bij NRC.

De NRC heeft een prachtig stuk geschreven waarin Keuls zelf vertelt over haar boek, Gemmetje en stoppen met schrijven.

‘Yvonne Keuls dacht dat ze haar laatste boek al geschreven had. Maar nu is er ”Gemmetje Victoria”, over het leven van een jonge vrouw die gemangeld werd in de jeugdzorg’ – Het Parool.

In Het Parool staat een interessant interview met Yvonne Keuls, waarin ze vragen beantwoord over het ‘Gemmetje Victoria’.

‘Door over die misbruikte kinderen te schrijven, heb ik anderen laten zien hoe het zit’ – Yvonne Keuls in De Volkskrant.

Yvonne Keuls staat met een mooi interview in de Volkskrant. Ze vertelt over de achtergrond van Gemmetje, het nawoord in haar boek en de reden voor het schrijven van ‘Gemmetje Victoria’.


Textielmeisjes

Waarom werk en de belofte van vrijheid door globalisering vrouwen in Egypte juist onderdrukking bracht. Van de auteur van Fabrieksmeisjes. Voor de lezers van De Correspondent.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 13,99

Bestellen

Volg ons op Instagram