Ook Liesbeth van Rossum is genomineerd voor de Vrouw in de Media-award

11 januari 2022

Liesbeth van Rossum, van ‘VET belangrijk’, is genomineerd voor de Vrouw in de Media Award 2021 Flevoland. Ieder jaar organiseren Sprekersbureau ZijSpreekt en Mediaplatform Vaker in de Media (VIDM) de Vrouw in de Media Awards.

Bij de nominatie kan gedacht worden aan deskundige vrouwen, actief in de categorieën openbaar bestuur, gezondheidszorg, sport, cultuur & media, onderwijs & wetenschap, justitie & openbare orde, bedrijfsleven, ondernemers, politiek, goede doelen. Vrouwen die regelmatig en/of op indrukwekkende wijze in beeld waren in 2021.

Liesbeth van Rossum is een internist, hoogleraar obesitas Erasmus MC en voorzitter Partnerschap Overgewicht Nederland. Ze pleit voor betere preventie, zoals verbod op reclame voor ongezond voedsel en een suikertaks, zodat gezonde leefstijl wordt gestimuleerd. Ze zet zich ook in voor betere behandelingen voor mensen met obesitas. Ze werd benoemd tot 2020 Europees leider op dit gebied en ze schreef met Mariette Boon de internationale prijswinnende bestseller ‘VET belangrijk’.

Liesbeth van Rossum helpen? Je kunt tot en met 28 januari hier stemmen: https://vidm.nl/vrouw-in-de-media-awards/landelijk

Vet belangrijk

In VET belangrijk gaan artsen Mariëtte Boon en Liesbeth van Rossum in op alle fabels en feiten omtrent lichaamsvet, voeding, vetverbranding en verborgen dikmakers.

Bekijk het boek

Volg ons op Instagram