STAGE: Publiciteit/communicatie/marketing bij een uitgeverij (32-36 uur)

28 juli 2023

Taylor Jenkins Reid, Sally Rooney, Malou Holshuijsen, Pepijn Lanen (Faberyayo) en Akwasi. Bij Ambo|Anthos geven we ongeveer 100 boeken per jaar uit, en die proberen we vervolgens zo goed mogelijk aan de lezer te presenteren.

Help ons met het organiseren van toffe events (Taylor Jenkins Reid-event in boekhandel Scheltema, high tea met schrijver en influencers, optredens op festivals als Lowlands en Exploring Stories). Ga mee met onze schrijvers naar tv-optredens en podcastopnames. Mail de boekenchef van de Volkskrant/NRC/Parool waarom ze die ene schrijver moeten recenseren/interviewen!

Denk na over de beste contentstrategie en ontwerp samen met de vormgever de meest sexy advertenties. Op o.a. onze TikTok en Instagram natuurlijk, maar ook op invloedrijke websites als Bol en nu.nl tot Reddit en Goodreads. Maak van een boek een bestseller met die ene briljante pitch.

Dus! Houd jij van lezen (en gratis boeken)? Houd jij van oneindig veel borrels én taart eten? En wil jij werken met bekende schrijvers? Dan zoeken wij jou!  Kom dé ervaring opdoen die je nodig hebt voor jouw toekomstige carrière!

P.s. Onze kantoorhond Bobbie kan niet wachten om je te ontmoeten.

Kun jij minimaal 3 maanden stage lopen, stuur dan een korte motivatie en cv naar Annemieke van Plateringen avanplateringen@amboanthos.nl

Volg ons op Instagram