Non-fictie bestsellers nu in pocketeditie

27 december 2021

Begin het jaar goed met deze bestsellers in pocketeditie!

Die ene patiënt van Ellen de Visser. Iedereen met een medisch beroep kent één patiënt die diepe indruk heeft gemaakt – over die ene patiënt gaat dit boek

Ellen de Visser tekent in Die ene patiënt de persoonlijke verhalen op van meer dan honderd zorgverleners over een patiënt die door hun professionele pantser wist te breken en hen eraan herinnerde wat de kern is van hun bijzondere beroep: compassie. De coronapandemie heeft opnieuw duidelijk gemaakt hoe indrukwekkend de band tussen medische professionele en hun patiënten kan zijn. Daarom bevat deze herziene editie nieuwe verhalen die symbool staan voor de daadkracht, het verdriet en de saamhorigheid die de coronaperiode tekenen.

De verhalen die in Die ene patiënt zijn samengebracht bieden een aangrijpende en leerzame blik in de ziel en de gedachtewereld van artsen en verpleegkundigen, en laten zien welke belangrijke lessen zij van hun patiënten leerden.

VET belangrijk van Mariëtte Boon en Liesbeth van Rossum. Een aanstekelijk en belangrijk boek dat je ideeën over vet voor altijd zal veranderen.

Vet is een cruciaal onderdeel van je lichaam. Het maakt hormonen, communiceert met je hersenen en levert energie. Hoewel je zonder vetweefsel niet zou kunnen leven, bestaan er over dit orgaan – ja, vet is een orgaan – veel vooroordelen. Overgewicht en obesitas vormen wereldwijd een groot probleem, maar in tegenstelling tot wat menigeen denkt zijn te veel eten en te weinig bewegen lang niet de enige oorzaken daarvan.

De werking van ons vet is vele malen complexer. In dit verhelderende en onderhoudende boek behandelen dr. Mariëtte Boon en prof. dr. Liesbeth van Rossum de laatste wetenschappelijke inzichten over lichaamsvet en (over)gewicht en brengen ze de vele factoren in kaart die hierop van invloed zijn: van slaap tot stress en van erfelijke aanleg tot medicijngebruik, en tal van andere verborgen dikmakers.


Romeinse sporen

Romeinse sporen

Onderweg naar Rome ontspint zich een prachtig essay over de Italiaanse levenskunst van het vertragen

Bestel nu jouw exemplaar voor € 6,99

Bestellen

Volg ons op Instagram