Merel van Vroonhoven genomineerd voor de Vrouw in de Media Award 2021

5 januari 2022

Merel van Vroonhoven, van ‘De Stap’, genomineerd voor de Vrouw in de Media Award 2021.

Ieder jaar organiseren Sprekersbureau ZijSpreekt en Mediaplatform Vaker in de Media (VIDM) de Vrouw in de Media Awards.

Bij de nominatie kan gedacht worden aan deskundige vrouwen, actief in de categorieën openbaar bestuur, gezondheidszorg, sport, cultuur & media, onderwijs & wetenschap, justitie & openbare orde, bedrijfsleven, ondernemers, politiek, goede doelen. Vrouwen die regelmatig en/of op indrukwekkende wijze in beeld waren in 2021.

Merel van Vroonhoven verruilde haar topbaan in de bestuurskamer voor een baan in het speciaal onderwijs. Ze schrijft en spreekt over haar ervaringen en de groeiende kansenongelijkheid. Ze adviseerde de ministers van onderwijs over de aanpak van het lerarentekort. Concurrentie uit het onderwijs en de basis op orde, meer hoeft een nieuw kabinet niet te doen. Dit jaar verscheen ‘De Stap’, waarin zij openhartig en persoonlijk schrijft over de dilemma’s in de bestuurstop en haar zoektocht en keuzes voor een betekenisvol leven.

Merel van Vroonhoven helpen? Je kunt tot en met 28 januari hier stemmen: https://vidm.nl/vrouw-in-de-media-awards/landelijk


Thuiskomen

Het persoonlijke verslag van de Amerikaanse basketballer Brittney Griney als politiek gevangene in een Russische gevangenis. #WeAreBG-movement.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 12,99

Bestellen

Volg ons op Instagram