Marian Mudder tekent voor twee nieuwe titels

13 oktober 2022

Na het succes van haar boek Wat ik eerder had willen weten kon een vervolg niet uitblijven. Marian Mudder heeft getekend voor twee nieuwe titels: Wat ik eerder had willen weten: Het werkboek (2023) en Wat ik eerder had willen weten over de liefde (2024).

Marian Mudder over het ontstaan van het idee voor het werkboek: “De afgelopen maanden heb ik regelmatig mailtjes gekregen van mensen die me vroegen: ‘ik vind je boek geweldig maar waar ik moet beginnen? Ik heb met opzet geen stappenplan willen maken, daar geloof ik niet zo in. Maar ik begrijp wel dat een routeplanner voor je eigen emotionele doolhof handig kan zijn. Bovendien kan het helpen om daadwerkelijk aan de slag te gaan want -zoals ik ook in het boek zeg- met alleen het lezen van een boek ben je er niet. Je moet iets doen en vooral van alles niet meer doen. Waar begin je? Dat bracht me op het idee om een werk boek te maken – ik noem het een emotioneel knutselboek.”


Wat ik eerder had willen weten

Wat ik eerder had willen weten

Wat ik eerder had willen weten van Marian Mudder is hét boek voor zowel ervaren zelfhulpboeklezers als beginners. Het boek bevat het beste van wat Marian zelf aan kennis en wijsheid heeft vergaard.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 22,99 met gratis verzending.

Bestellen

Gisteren

Volg ons op Instagram