Maak kans op een avond in het bos met Nicci French

22 maart 2022

De nieuwe Nicci French verschijnt op 5 april! Om dit te vieren organiseren we op 7 april een spannende avond in het bos samen met de auteurs Nicci French! De locatie is in een bos bij Amersfoort en je mag iemand meenemen.

Wil jij kans maken om hier bij te zijn? Reserveer De gunst online of in de boekhandel en upload jouw bon op niccifrench.nl.

Over De gunst:
Jude is een succesvol arts en is gelukkig met haar verloofde Nat. Vanuit het niets duikt haar eerste liefde, Liam, op in het ziekenhuis waar ze werkt. Ze hebben elkaar niet meer gezien sinds hun relatie op dramatische wijze eindigde, jaren eerder. Liam vraagt haar om een bijzondere gunst: zou ze hem dat weekend — alsjeblieft? — willen ontmoeten in een cottage in Norfolk?

Weifelend stemt ze toe, en ze verzwijgt haar tripje voor Nat. Maar Liam komt niet opdagen. Even later krijgt ze een telefoontje van de politie dat haar leven totaal op zijn kop zet. Ze probeert erachter te komen wat er precies is gebeurd, maar wordt daardoor steeds verder Liams wereld ingezogen. Zijn familie en vrienden lijken allemaal iets voor haar te verzwijgen. Ze moet dan ook alles op alles zetten om zich staande te houden — en het er levend van af te brengen.

Slider (niet visueel zichtbaar in editor)

Volg ons op Instagram