Leestip: Zachtop lachen van Malou Holshuijsen

19 maart 2021

25 maart verschijnt Zachtop lachen van Malou Holshuijsen. Het gaat over een jonge vrouw met galgenhumor, een dode Indische oma en een groot talent zich laconiek en luidkeels door het leven te bewegen.

‘Het is ontroerend, grappig en bij vlagen ontluisterend. Dit boek verdient een welgemeend warm welkom.’ – Ronald Giphart

‘Malou schrijft recht uit het hart: rauw, direct, confronterend, grappig en soms schrijnend.’ – Chantal Janzen

‘Wrange, soms zelfs gitzwarte momenten in een boek van een schrijver die even lief als kwetsbaar is en even boos als bang.’ – Philip Huff

‘Malou weet als geen ander de alledaagsheid van irrationele angsten te vangen.’ – Hasna El Maroudi, Lilith Magazine

Ook onze collega’s zijn enthousiast!

‘Malou heeft een fijne pen, ze schrijft grappig en het is leuk hoe ze je meeneemt door haar jeugd met Oma Helena en Opa Rob Houwop. Ik wilde graag verder lezen en dat is een goed teken!’ – Liesbeth (redactie)

‘Je zou kunnen zeggen dat het boek valt binnen een genre waarbinnen ook tv-programma’s als ‘Over mijn lijk’, en ‘Je zal het maar hebben’ bestaan. Het doet pijn, grijpt je bij de keel soms, maar maakt je ook aan het lachen.’ – Annemieke (PR)

‘Dramatische gebeurtenis die in brokjes verteld wordt bij psychiater. In de andere hoofdstukken de jeugd geschetst aan de hand van de jonge Malou. Vond het ook heel erg grappig, zo grappig zelfs dat ik hardop moest lachen. Karaoke op de vogeltjesdans vind ik erg geestig.’ – Sander (verkoop)

‘Ik heb gelachen en gehuild. En toen ik het boek uit had, wilde ik er vooral heel graag met anderen over praten.’ – Eva (marketing)


Levenslang

Levenslang

Nieuwe thriller van de auteur van Lichaamstaal met Cassie Raven en Phyllida Flyte. ????? ‘Geniaal.’ ????? ‘Spannend tot het einde.’ ????? ‘Wat een geweldig boek is dit.’

Bestel nu jouw exemplaar voor € 14,99

Bestellen

Volg ons op Instagram