Isa Hoes ontvangt Gouden Boek voor Toen ik je zag

14 januari 2016

Vandaag ontvangt schrijfster en actrice Isa Hoes een Gouden Boek voor Toen ik je zag. Mijn leven met Antonie. Hiervan werden sinds het verschijnen in november 2013 meer dan 250.000 exemplaren verkocht, genoeg voor de Gouden status.

De Stichting CPNB kent het Gouden Boek toe tijdens hun nieuwjaarsborrel wanneer ook CPNB Top 100 van de bestverkochte boeken van het afgelopen jaar bekend wordt gemaakt.

Toen ik je zag werd alom lovend ontvangen. Het boek werd bekroond met de Psyche Mediaprijs 2015 en genomineerd voor de NS Publieksprijs 2014. Isa Hoes gaf talloze lezingen door het hele land en het boek maakt nog altijd een overweldigende hoeveelheid reacties los.

Isa Hoes (1967) is actrice en schrijfster. Vorig jaar verschenen van haar hand Kompas, het essay voor de Maand van de Spiritualiteit, en de bloemlezing Gedichten die vrouwen aan het huilen maken. In juni ligt Engel in de winkel, het kinderboek dat zij samen met haar dochter Vlinder schrijft. Momenteel werkt Hoes samen met Medina Schuurman aan een nieuw boek, dat dit najaar verschijnt.

Volg ons op Instagram