Ilse Ruijters is in de race voor Vrouw in de Media Award

4 januari 2022

Ilse Ruijters is genomineerd voor de Vrouw in de Media Award 2021! Dé prijs voor vrouwen die regelmatig en/of op indrukwekkende wijze in beeld waren in 2021.

De Vrouw in de Media Award is in het leven geroepen om vrouwelijke experts en rolmodellen aan te moedigen vaker in de media te komen. (Slechts 22% van de experts in het nieuws is vrouw.) Ilse pakte dit jaar goed haar momenten. In februari 2021, midden in de lockdown, kwam haar thriller ‘Minnaar’ bij ons uit. Even leek het boek te verdwijnen in de gesloten boekhandels, maar toen won ze de MAX Zilveren Vleermuis voor beste thriller van het jaar en werd ze genomineerd voor een Thrillzone Award. Ze wist hierdoor, ondanks de coronacrisis, opmerkelijk succesvol haar boek onder de aandacht te brengen.

Ilse is samen met vier anderen genomineerd voor de provincie Flevoland. Ook haar drie vorige thriller vielen in de prijzen. De Vrouw in de Media Award wordt georganiseerd door sprekersbureau ZijSpreekt en Mediaplatform Vaker in de Media (VIDM).

Ilse Ruijters helpen? Je kunt tot en met 28 januari hier stemmen: https://vidm.nl/vrouw-in-de-media-awards/provinciaal?prov=Flevoland


De grijze kitten en de monnik

Prachtige roman op de grens van een liefdesverhaal en inspirerende non-fictie vol inzichten over hoe je een gelukkig leven leidt. Voor de lezers van Charlie Mackesy, Haemin Sunim en Hiro Arikawa.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 12,99

Bestellen

Volg ons op Instagram