Herman Koch genomineerd voor NS Publieksprijs 2023

12 oktober 2023

Wij hebben fantastisch nieuws! Het Koninklijk Huis van Herman Koch is genomineerd voor de NS Publieksprijs 2023. Een échte publieksprijs, met een hoofdrol voor de zes bestverkochte, dus populairste boeken van het jaar. Die wil je niet missen!

Vanaf vandaag kan er gestemd worden voor de NS Publieksprijs, de grootste publieksprijs voor boeken in Nederland. Van 11 oktober tot en met 8 november 17.00 uur kan je stemmen via https://www.nspublieksprijs.nl/boek/het-koninklijk-huis.  (ps: je moet je stem bevestigen in je mail, pas dan telt ‘ie echt).

Het Koninklijk Huis is de nieuwste roman van bestsellerauteur Herman Koch. Een satirische roman over een modern koningsdrama in tien bedrijven – prikkelend, geestig en soms ontluisterend.

‘Wat als satire begint wordt een tragisch drama én een spektakelstuk.’ ⚫⚫⚫⚫️NRC

‘Zwarte komedie Het Koninklijk Huis is vintage Koch: een virtuoze en tintelende dubbelslag.’ ⭐⭐⭐⭐⭐️️️️️ – Elsevier Weekblad

‘Zeer vermakelijk.’ – de Volkskrant

‘Zijn nieuwste roman Het Koninklijk Huis is een smeuïge satire en modern koningsdrama ineen, geschreven in tien afleveringen, steeds met cliffhangers, als ware het een tv serie.’ – De Telegraaf

‘Meesterlijk geschreven.’ ⭐⭐⭐⭐⭐️️️️️ – De Limburger


Het Koninklijk Huis

Nu € 15,-

Een satirische roman over een modern koningsdrama in tien bedrijven – prikkelend, geestig en soms ontluisterend.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 15,00

Bestellen

Volg ons op Instagram