Frank Sanders overhandigt eerste exemplaar Met vlag en wimpers aan Karin Bloemen

20 februari 2023

© Reinout Bos

Karin Bloemen zit dit jaar 40 jaar in het vak. En hoe vier je dat nou beter dan met een prachtige theatertour samen met het Metropole Orkest? Afgelopen donderdag, 16 februari, trapte zij haar tour af in Theater Carré in Amsterdam. Goede vriend Frank Sanders overhandigde haar het eerste exemplaar van Met vlag en wimpers, hét boek waarin Karin terugblikt op haar veelbewogen carrière. Frank Sanders over het boek: ‘Als je het leest dan is het gewoon alsof je [Karin] naast mij op de bank zit en je verhaal vertelt. Het is een must have voor iedereen die de ambitie heeft om het vak in te gaan. En voor iedereen die wil ondernemen.’ Met vlag en wimpers van Karin Bloemen is nu verkrijgbaar. Vraag ernaar bij jouw favoriete boekhandel.


Met vlag en wimpers

Met vlag en wimpers van Karin Bloemen

Als achtjarig meisje stond Karin Bloemen te zingen op de markt in Schagen, als tiener trad ze op als achtergrondzangeres van Gerard Joling. In 2023 is het veertig jaar geleden dat ze in de musical De zoon van Louis Davids haar eerste professionele schreden op het theaterpodium zette. Het was het begin van een sprankelende en bewogen carrière die nog lang niet ten einde is.

In dit r?kgeillustreerde jubileumboek blikt Karin terug op veertig jaar theater en neemt ze je mee langs haar tumultueuze carrière en haar privéleven. Ze schetst het hobbelige pad langs uitverkochte zalen, een faillissement, gewonnen pr?zen en een burn-out. Behalve over haar theaterprogramma’s vertelt ze openhartig over haar ervaringen in het schnabbelcircuit, haar werk voor radio en televisie en haar collega’s uit het vak.

Met vlag en wimpers is een must-have voor iedere theater en cabaretliefhebber, barstensvol tot de verbeelding sprekende en vrolijke anekdotes.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 25,99 met gratis verzending.

Bestellen

Volg ons op Instagram