En wat geef je de sportliefhebber?

21 november 2022

Ben je nog op zoek naar het perfecte cadeau voor de sportliefhebber? Geen zorgen, wij helpen je verder deze Sinterklaas en kerst. Voetbal, wielrennen, turnen. We hebben voor iedere sportfanaat het juiste boek.


Tadic

Tadic

Tadic van Sander Zeldenrijk is het verhaal van de uit Servië afkomstige topvoetballer Dusan Tadic die Ajax opnieuw groot maakte

Bestel nu jouw exemplaar van € 22,99 nu voor maar € 15,00 met gratis verzending.

Bestellen

Bestel nu jouw exemplaar voor

Bestellen

Bestel nu jouw exemplaar voor

Bestellen

Epke

Epke

Epke van sportjournalist John Volkers is een ontwapenende biografie van topsporter en Olympisch kampioen Epke Zonderland. Over presteren onder druk, grenzen verleggen en omgaan met tegenslagen.

Bestel nu jouw exemplaar van € 21,99 nu voor maar € 15,00 met gratis verzending.

Bestellen

Jos & Max

Jos & Max

Aan de hand van sleutelmomenten uit de carrières van Jos en Max Verstappen, toont F1-journalist Ivo Pakvis de overeenkomsten en verschillen tussen vader en zoon op het hoogste niveau van de autosport.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 15,00

Bestellen

Ik ben renner

Ik ben renner

Ik ben renner van Nando Boers is een verzamelwerk van interviews met de grootste beroepswielrenners van de afgelopen jaren. Met o.a. Tom Dumoulin, Steven Kruijswijk, Tom Boonen en Marianne Vos.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 20,00 met gratis verzending.

Bestellen

De tranen van Messi

De tranen van Messi

In De tranen van Messi wisselt Edwin Winkels de tranen van vreugde en van pijn af, waardoor een prachtige minibiografie ontstaat van de man die vrijwel alle records in het voetbal heeft gebroken.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 17,50

Bestellen

Bestel nu jouw exemplaar voor

Bestellen

Het nieuwe Ajax

Het nieuwe Ajax

Met Het nieuwe Ajax vereeuwigt Menno Pot het mooiste voetbalseizoen van Ajax, 2018-2019, en de historische Champions League-campagne van de Amsterdamse topclub.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 20,99 met gratis verzending.

Bestellen

Volg ons op Instagram