Deze e-books zijn nu met korting verkrijgbaar

8 januari 2021

Deze acties lopen t/m 31 januari.

9x voor jouw goede voornemens in 2021:

Een persoonlijke zoektocht naar de oorzaken van onze burn-outmaatschappij. Hoe leef je met meer rust, plezier en vrijheid?
€6,49 i.p.v. €12,49
Want ja, hoe vervelend een doorwaakte nacht ook kan zijn, een stevige piekerbui bij tijd en wijle blijkt voor een mens best nuttig.
€4,99 i.p.v. 9,99
Hoe vind ik mijn plek in het grotere geheel? Wat is mijn betekenis? En hoe blijf ik overeind in deze veeleisende wereld?
€4,99 i.p.v. €9,99
Een boek vol kennis, adviezen en wetenswaardigheden over het belangrijkste streven in een mensenleven.
€4,99 i.p.v. €9,99
Een handige, speelse gids voor betere gesprekken. Het eerste praktische boek dat smalltalk makkelijk, leuk en interessant maakt.
€4,99 i.p.v. €9,99
Hoe je om kunt gaan met stress, ruzie en schuldgevoel en hoe je bewuste en onbevooroordeelde aandacht kunt cultiveren.
€4,99 i.p.v. €9,99

Jan Geurtz ontleedt het verschijnsel denken, en toont hij aan dat het onze meest fundamentele verslaving is. Door ons denken, en het geloof in de echtheid van onze gedachten, zitten we gevangen in het keurslijf van een onjuist beeld van onszelf en de werkelijkheid.
€4,99 i.p.v. €9,99
Jan Geurtz verklaart verslavingen op een verrassende wijze, en toont vervolgens een verbluffend simpele uitweg uit de gevangenis van verslaving en dwangmatigheid. Deze methode is in principe voor iedereen toepasbaar.
€4,99 i.p.v. €9,99
Jan Geurtz laat op heldere wijze zien dat onze zoektocht naar liefde en erkenning voortkomt uit een fundamentele zelfafwijzing. Die proberen we te compenseren met onze zoektocht naar waardering van anderen.
€4,99 i.p.v. €9,99

3x lekker lezen:

Een even heerlijke als intelligente hervertelling van Assepoester, met een nieuwe rol voor de ‘boze’ stiefmoeder. Dit prachtige en ontroerende verhaal nuanceert en verrijkt het thema goed en kwaad in de klassieke sprookjes.
€4,99 i.p.v. €9,99
Een humoristische en emotionele roman over de hechte band tussen een vrouw en haar hond. Honden zijn de trouwste metgezellen. De hond Tassen luisterde naar slechts één persoon: de oude majoor Thorkildsen.
€5,99 i.p.v. €11,99
Een cultuurhistorische reis door Europa, waar tegelijkertijd de prachtigste muziek wordt gecomponeerd en de gruwelijkste oorlogen worden uitgevochten. Een weergaloos verhaal over de onverwoestbare band tussen mens en dier.
€4,99 i.p.v. €9,99

Volg ons op Instagram