De perfecte cadeaus voor deze feestmaand!

1 december 2020

Het perfecte cadeau voor deze feestmaand voor (nieuwe) vaders en voor column- en fotografieliefhebbers. Bestel nu Vad3r van Pepijn Lanen of Muggen & Olifanten van Eva en Eddy Posthuma de Boer en ontvang een gesigneerd én ingepakt exemplaar!

OP = OP, we hebben slechts een klein aantal gesigneerde boeken op voorraad. 

Het perfecte cadeau voor (kersverse) ouders!

In het jaar dat Pepijn Lanen voor de derde keer vader werd, hield hij een dagboek bij. Zelfs de moeilijke momenten van het ouderschap zijn mooi, schrijft hij in Vad3r. ‘Mijn leven draait niet meer alleen om mezelf.’ (Het Parool

In zijn verse boek Vad3r beschrijft Pepijn zijn nieuwe leven zoals alleen hij dat kan.’ – LINDA.nl
‘Intiem boek over vaderschap.’ – NPO radio 1
‘Ontwapenend en eerlijk.’ – Flair

We hebben een aantal gesigneerde exemplaren van Vad3r die jij cadeau kunt geven. Plaats je bestelling via deze link en ontvang het cadeau vanaf 9 december. Extra leuk: ieder gesigneerd exemplaar is uniek!

Stuk voor stuk juweeltjes: de columns van Eva en de beelden van Eddy

Eddy Posthuma de Boer een van de belangrijkste naoorlogse Nederlandse fotografen. Eva Posthuma de Boer is schrijver en columnist.

Iedere twee weken publiceert de Volkskrant een beeldcolumn van Eva en Eddy. De prachtige teksten van Eva gecombineerd met een fascinerend beeld uit het rijke archief van Eddy leveren iedere keer weer een juweeltje op. De teksten en beelden zijn nu gebundeld in Muggen & Olifanten.

Wil je een exemplaar, gesigneerd door Eva én Eddy, cadeau doen? Plaats dan snel jouw bestelling bij Boekenwereld.com. Het cadeau wordt, ingepakt, verstuurd vanaf 9 december. 


Echte dokters huilen ook

Echte dokters huilen ook

Echte dokters huilen ook van Warner Prevoo is een onvergetelijk en openhartig boek over een arts die zelf patiënt wordt.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 21,99 met gratis verzending.

Bestellen

Volg ons op Instagram