De honderd jaar van Lenni en Margot: Leestip!

19 juli 2021

Een boek dat je aan het lachen en aan het huilen maakt, een boek dat troost en verwarmt, dat is De honderd jaar van Lenni en Margot. In de video hiernaast vertelt auteur Marianne Cronin waar het verhaal over gaat.

Over De honderd jaar van Lenni en Margot

Een heerlijk feelgoodboek over de naderende dood van een meisje en een oude vrouw. Is dat feelgood, horen we je denken? Ja, dit is een boek dat je hart zal verwarmen en waar je ziel zich aan kan laven. Want hoewel de 17-jarige Lenni en de 83-jarige Margot niet lang meer te leven hebben, leven ze ten volste. En je zult zeker gaan huilen en het zullen tranen van verdriet zijn, maar ook van diepe ontroering en geluk.

Lenni en Margot zijn allebei alleen en liggen in het ziekenhuis. Als ze elkaar ontmoeten, ontstaat er een niet-alledaagse en bijzondere vriendschap tussen de twee. Ze besluiten van elk jaar van hun leven een schilderij te maken. Zo vieren ze met de andere personages die hen omringen, de twijfelende Father Arthur, de favoriete Nieuwe Zuster en activiteitenbegeleidster Pippa, hun leven. Het gaat er namelijk niet om hoelang je leeft, maar met wie je die tijd doorbrengt en wat je kunt betekenen voor een ander. De ster is toch wel Lenni, die in korte tijd een onvergetelijke indruk weet te maken. Hoewel ze de jongste is, is ze misschien wel de meest volwassen en meest wijze persoon van hen allemaal.


Forever, Interrupted

Forever, Interrupted

Van de auteur van internationale bestseller The Seven Husbands of Evelyn Hugo. 5 sterren, Forever, Interrupted raakt je recht in je ziel.’ – Dagblad De Limburger
.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 22,99 met gratis verzending.

Bestellen

Volg ons op Instagram