Boekentips voor je pa met Vaderdag

8 juni 2023

Op zoek naar het perfecte cadeau om je vader dit jaar op Vaderdag te verrassen? We hebben een zorgvuldig samengestelde lijst met zeven boeken die gegarandeerd een glimlach op het gezicht van je vader zullen toveren. Of hij nu een avonturier, een geschiedenisbuff, een true crime-liefhebber of een fan van fictie is, we hebben voor elke vader iets bijzonders. Deze Vaderdag hoef je niet te gokken wat hij leuk zal vinden, want we hebben het zoekwerk al voor je gedaan.


Ik, Zlatan

Ik, Zlatan

Zlatan Ibrahimovic is het type voetballer dat de ene dag miljoenen fans in vervoering brengt, en zich de volgende dag met zijn wangedrag de woede van pers, medespelers en coach op de hals haalt. In Ik, Zlatan vertelt Ibrahimovic openhartig zijn levensverhaal – van straatjongen in een immigrantenwijk tot superster in de Champions League, van Malmö tot Amsterdam, van voetballen bij Ajax tot AC Milan.

Bestel nu jouw exemplaar van € 15,99 nu voor maar € 15,00

Bestellen

Adrenaline

Adrenaline

In Adrenaline overziet Zlatan Ibrahimovic zijn hele carrière en graaft hij diep om een nieuwe generatie te vertellen over de lessen die hij in zijn leven heeft geleerd. Onthullender dan ooit tevoren.

Bestel nu jouw exemplaar van € 15,99 nu voor maar € 15,00

Bestellen

De Kooi

De Kooi

In De Kooi vertelt undercoveragent Marcel van de Ven zijn verhaal. ‘Zes jaar lang heb ik me beziggehouden met zaken van leven of dood. Liquidaties, drugshandel, terrorisme, gijzelingen en ontvoeringen, moorden die onoplosbaar leken: ik heb het allemaal gezien.’

Bestel nu jouw exemplaar voor € 15,99

Bestellen

Bestel nu jouw exemplaar voor

Bestellen

Diensten met geheimen

Diensten met geheimen

Expert Willemijn Aerdts vertelt in Diensten met geheimen, hoe de AIVD en MIVD Nederland veilig houden, hoe de inlichtingen- en veiligheidsdiensten te werk gaan aan de hand van waargebeurde verhalen.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 23,99 met gratis verzending.

Bestellen

Bestel nu jouw exemplaar voor

Bestellen

Twee Schotten en heel veel whisky

Twee Schotten en heel veel whisky

Twee Schotten en heel veel whisky is het tweede boek van Outlander acteurs Sam Heughan en Graham McTavish en een grappige en praktische gids in de Schotse cultuur, geschiedenis en whisky ahv een jaar

Bestel nu jouw exemplaar voor € 24,99 met gratis verzending.

Bestellen

Volg ons op Instagram