Boeken die aansluiten op de actualiteit

7 juli 2022


Gronings goud

Gronings goud

In Gronings goud volgen we Wendelmoet Boersema op haar tocht langs Groningse akkers en Siberische gasvelden. Aan de hand van bronnen en interviews vertelt ze het verhaal van het Hollandse aardgas.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 21,99 met gratis verzending.

Bestellen

De hofdame

De hofdame

In De hofdame vertelt Anne Glenconner over haar tragische leven in een gouden kooi als de hofdame van de Britse prinses Margaret. Voor de fans van Netflix’ The Crown.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 15,00

Bestellen

Elizabeth & Margaret

Elizabeth & Margaret

Elizabeth & Margaret van biograaf Andrew Morton is het verhaal van twee koninklijke zussen die ondanks alles tot elkaar veroordeeld waren. Voor de fans van Netflix-serie The Crown en De hofdame.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 24,99 met gratis verzending.

Bestellen

De gouvernante

De gouvernante

De Gouvernante van Wendy Holden is een meeslepende, op waarheid gebaseerde, roman over Crawfie, de gouvernante van de prinsesjes Elizabeth en Margaret. Voor alle fans The Crown en Downton Abbey.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 23,99 met gratis verzending.

Bestellen

Sluiproute Brussel

Sluiproute Brussel

Het onthullende boek Sluiproute Brussel van Follow The Money-correspondent Lise Witteman is een geruchtmakende reconstructie over de doorwerking van de Rutte-doctrine in Europa.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 20,99 met gratis verzending.

Bestellen

Boris Johnson

Boris Johnson

Boris Johnson van Tom Bower is een explosieve politieke biografie over een van de meest spraakmakende en eigenzinnige Britse premiers ooit: Boris Johnson. Meermaals uitgeroepen tot Boek van het Jaar.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 25,00 met gratis verzending.

Bestellen

Volg ons op Instagram