Esther Verhoef ontvangt een vleugelnootboom voor haar schrijversjubileum

27 mei 2021

Afgelopen vrijdag in het Zuiderpark in Den Bosch, de woonplaats van bestsellerauteur Esther Verhoef, is de vleugelnootboom geplaatst. Esther Verhoef onthulde deze boom tere van haar 25-jarig schrijverschap in aanwezigheid van burgemeester van Den Bosch Jack Mikkers en directeur Ambo|Anthos uitgevers Tanja Hendriks.  

Esther Verhoef begon in 1995 haar carrière met het schrijven van informatieve dierenboeken, in 2003 debuteerde ze met een eerste thriller Onrust en in 2006 brak Esther Verhoef bij het grote publiek door met Rendez-vous. Inmiddels zijn er bijna 3 miljoen exemplaren van haar thrillers en romans verkocht.

Esther Verhoef: ‘Ik was enorm ontroerd toen ik dit voor mij zo passende cadeau kreeg van Ambo|Anthos uitgevers. Juist in een tijd waarin we er met zijn allen steeds meer van doordrongen raken dat we onderdeel zijn van de natuur, en die natuur ook keihard nodig hebben om zélf te kunnen overleven.’


Reisgenoten

Eerste deel van de Utrechtse School-serie. Een sprankelende feelgood met een spicy randje, voor de lezers van Elle Kennedy, Tessa Bailey en Sarina Bowen.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 8,99

Bestellen

Volg ons op Instagram