Ambo | Anthos uitgevers raadt aan… Zomer leestips 2022

9 juni 2022

De zon schijnt, tijd om uit te rusten. Kom de zomer goed door met deze prachtige leestips, aangeraden door de medewerkers van Ambo | Anthos uitgevers!

Land van echo’s – Mark H. Stokmans

Land van echo’s – Mark H. Stokmans

Duik weg in dit prachtige roman en laat je meeslepen naar een historisch landhuis in Spanje in de jaren dertig. Een diepmenselijk verhaal over goed en kwaad, en over het tonen van moed en standvastigheid in bewogen tijden.

Land van echo’s

Land van echo’s, is de monumentale plot gedreven debuutroman van Mark H. Stokmans, een epische familiegeschiedenis in het bewogen Spanje van vorige eeuw. Voor de lezers van Zafon en Falcones.

Bekijk het boek

Zonder schuld – Dana Smit

‘Een heerlijke psychologische thriller die je in een ruk uit wil lezen.’ – Kelly van Mourik, publiciteit & promotie

Zonder schuld – Dana Smit

Zonder schuld

Zonder schuld van Dana Smit is het eerste deel van de ijzersterke thrillerserie over Hazel Kramer: intelligent, sexy en met psychologische diepgang. Lukt het Hazel de moordenaar te vinden?

Bekijk het boek
Het feest van de eeuw – Taylor Jenkins Reid

Het feest van de eeuw – Taylor Jenkins Reid

‘Perfect zomerboek, want het speelt zich af in Californië in de surf scène van de jaren tachtig. Je voelt de zon, je ruikt de oceaan en je proeft de gebakken vis. Intriges wisselen elkaar af en alle hoofdpersonen zijn zo goed uitgewerkt dat je met hen allen enorm meeleeft. Dit is nou zo’n boek waarvan ik wilde dat ik het nog niet gelezen had. Voor wie van een echt meeslepend verhaal houdt!’ – Liesbeth Botman, redactie-coördinator

Het feest van de eeuw

The New York Times bestseller Het feest van de eeuw van Taylor Jenkins Reid is het 3e deel in de California Dream serie. Over een onvergetelijke en dramatische nacht waarin ieder moet kiezen.

Bekijk het boek

Het kamermeisje – Nita Prose

‘Een heerlijke cosy crime die je niet meer weg kan leggen! Je móét gewoon weten hoe dit afloopt en net als je denkt dat alle puzzelstukjes zijn samengekomen, komt er een onverwachte twist op het einde dat het verhaal helemaal afmaakt. Goed geschreven, humor en personages die je in je hart sluit. Het kamermeisje is misschien nu al mijn lievelingsboek van 2022!’ – Lotte Zandvliet, verkoop binnendienst & marketing services

Het kamermeisje – Nita Prose

Het kamermeisje

In Het kamermeisje van Nita Prose komt Molly in de problemen als ze Mr Black dood in bed aantreft. Cosy crime, over iemand die nét iets anders is dan de rest. #1 NEW YORK TIMES HARDBACK BESTSELLER.

Bekijk het boek

De Mitsukoshi Troostbaby Company – Auke Hulst

De Mitsukoshi Troostbaby Company van Auke Hulst is een ambitieuze mengvorm van memoires, robotverhaal, tijdreisverhaal en alternate history, waarin verlies, schuld en ouderschap centraal staan. Hulst laat in deze aangrijpende roman zowel de kracht als de beperkingen van fictie zien.

De Mitsukoshi Troostbaby Company

De Mitsukoshi Troostbaby Company van Auke Hulst is een intrigerende roman: een aangrijpende mix van memoires, robotverhaal, tijdreisverhaal en alternate history over verlies, schuld en ouderschap.

Bekijk het boek

Jij krijgt van mij een wit paard cadeau – Amalia de Tena

Jij krijgt van mij een wit paard cadeau van Amalia de Tena is het bitterzoete portret van een jeugd in het door dictator Franco gedomineerde Spanje en het bizarre verhaal van de financiële ondergang van een familie. Gebaseerd op de familiegeschiedenis van de auteur. 

Jij krijgt van mij een wit paard cadeau

Geïnspireerd op haar eigen familiegeschiedenis beschrijft Amalia de Tena in de roman Jij krijgt van mij een wit paard cadeau het verval van de laatste grootgrondbezitters in het zuiden van Spanje.

Bekijk het boek

Terug naar Verona – Julien Althuisius

Terug naar Verona is een indringende roman over een groep vrienden die worstelt met ouder worden, relaties, carrière en hun onderlinge band, tegen het decor van een stad die sneller verandert dan hun lief is.

Terug naar Verona

Terug naar Verona van Julien Althuisius gaat over een groep vrienden en hun vriendschap. Wanneer een van hen een ernstig verkeersongeluk krijgt, verandert dat meer dan hun lief is.

Bekijk het boek

Perfecte Moord – Helen Fields

‘Een geweldige serie. De romantische spanning tussen Luc en Ava houdt je aan de pagina’s gekluisterd, en ondanks de gruwelijke sadistische moorden, is het heerlijk lezen. De ideale serie voor de zomer!’ – Tamara Doornink, contentmarketeer

Perfecte moord

Perfecte moord is het zesde deel van de bloedstollend, spannende D.I. Callanach-serie van Helen Fields. In dit deel: Bart zit in een container opgesloten, hem wacht een gruwelijk lot in Frankrijk.

Bekijk het boek

Volg ons op Instagram