500.000 boeken van Marion Pauw verkocht

24 september 2014

Van de boeken van Marion Pauw zijn inmiddels meer dan 500.000 exemplaren over de toonbank gegaan. Ter ere van deze mijlpaal werd Marion dinsdagmiddag in het zonnetje gezet. Ze ontving een speciaal op maat gemaakte boekenkast, waar haar hele oeuvre precies in past.

Onlangs werd bekend gemaakt dat Marion Pauw auteur is van Juni – Maand van het Spannende Boek 2015. Ze volgt daarmee Tess Gerritsen op en schrijft het geschenkboekje dat tijdens de Maand cadeau wordt gedaan bij aankoop van € 12,50 aan boeken.

Marion Pauw (1973) is auteur, freelance publicist en copywriter. In 2005 debuteerde ze met Villa Serena. Haar definitieve doorbraak naar het grote publiek bereikte ze met Daglicht (2008), waarmee ze de Gouden Strop won. Daarna schreef ze het succesvolle Zondaarskind, Jetset en haar eerste roman De Wilden. Zowel Jetset als Zondaarskind wordt verfilmd door NL Film. Daglicht is inmiddels verfilmd door Eyeworks met in de hoofdrollen topacteurs als Angela Schijf, Fedja van Huêt en Monique van der Ven. In juni 2014 verscheen Hemelen.

Volg ons op Instagram