100.000 exemplaren van Huidpijn verkocht

23 augustus 2016

Binnen zes weken na verschijnen zijn er al ruim 100.000 exemplaren verkocht van Huidpijn, de nieuwste thriller van Saskia Noort. Daarmee staat ze sinds verschijnen op nummer één in de Bestseller 60.

Door de combinatie van een ijzersterk plot, goede ontvangst in de pers, een grootse campagne en een goed uitgekiende verschijningsdatum is Huidpijn een enorm succes.

Huidpijn werd gelanceerd met een talkshow die live te volgen was via Lindanieuws.nl

Huidpijn is het meest rauwe, pijnlijke en schurende boek van Saskia Noort tot nu toe, een boek dat je niet zomaar weglegt en dat nog dagen nadreunt. Saskia Noort weet opnieuw als geen ander een hedendaags tijdbeeld te vangen, met treffende beschrijvingen van onder andere het bn’erschap, het hebben van een kinderwens en het leven in de schaduw van een  verslaafde.

‘Wij zijn enorm trots dat Saskia Noort zichzelf met Huidpijn opnieuw heeft overtroffen en we zijn overdonderd door de aantallen die de afgelopen weken over de toonbank vlogen en blijven vliegen. Met veel dank aan de boekhandel die onze campagne groots omarmd heeft.’ Wanda Gloude, Ambo|Anthos uitgevers

Volg ons op Instagram