Marjolein Moorman – Podcasts, video’s en meer

De Amsterdamse wethouder Marjolein Moorman (PvdA) is auteur van het boek Rood in Wassenaar. Ook maakt Marjolein podcasts waarin ze aan haar eigen keukentafel de thema’s uit het boek bespreekt met mensen die haar inspireren. Meer van Marjolein Moorman? Lees dan nu haar boek Rood in Wassenaar waarin Moorman haar ervaringen en visie deelt over gelijke kansen en beter onderwijs. Hieronder vind je link naar de podcasts en enkele video’s waarin lezers vertellen wat zij van Rood in Wassenaar vonden.

In deze 1ste aflevering spreekt ze met GroenLinks Kamerlid Corinne Ellemeet over hun jeugd in Wassenaar, vrouwelijk leiderschap en linkse samenwerking.  
In deze tweede  aflevering spreekt ze met Sander Schimmelpenninck over zijn nieuwe programma op tv: ‘Sander en de Kloof’.  Maar ze hebben het ook over Airbnb, ‘Noblesse oblige’, het basisinkomen en hoe zelfs een labrador door de PvdA kan worden verheft! 
In de derde aflevering spreekt ze met televisiemaker en comedian Edson da Graça over zijn nieuwe programma op tv: ‘Uit het Rood’, zijn jeugd en schulden.

Ik vrouw van jou

Ik vrouw van jou van Eveline Heijnen is het derde deel in de feelgoodserie De juffen van de Klimop, Voor de lezers van Holly Martin, Jenny Colgan en Lisette Jonkman.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 5,99

Bestellen