Evenement: Panelgesprek Maddy Stolk – Savannah Bay (Utrecht)

17 maart 2024 van 15:00 t/m 16:30

Het thema van de Boekenweek 2024 is ‘bij ons in de familie’. Daarom belicht Savannah Bay verschillende aspecten van familie vanuit diverse literaire oogpunten. Op zondag 17 maart komen Dilan Yurdakul en Maddy Stolk naar de winkel voor een panelgesprek over intergenerationeel trauma en migratie.

Dilan Yurdakul is actrice, schrijver en theatermaker van Turkse afkomst. Onlangs schreef ze haar boek Maskerziel; een autobiografische roman waarin ze stem geeft aan de verscheurdheid van het hebben van een moeder- en vaderland. 

Maddy Stolk is schrijver, columnist en Indisch (tweede generatie). Haar boek Soedah, laat maar is gebaseerd op haar eigen Indische familiegeschiedenis en op het verdriet dat ouders aan hun kinderen doorgeven.

Toegang is gratis, maar meld je graag van tevoren even aan met een mailtje naar info@savannahbay.nl. Een vrijwillige donatie voor koffie/thee/koekjes is altijd welkom. 

Het panel start om 15:00 uur en duurt tot 16:30 uur. De winkel is intussen gesloten. Van 13:00 tot 15:00 uur en van 16:30 tot 18:00 uur is de winkel wel open. 

Meer informatie en tickets: 17 maart – Voorouders/Intergenerationeel Trauma | Savannah Bay


Soedah, laat maar

Soedah, laat maar

Een Indische familiegeschiedenis en de impact die generaties doorwerkt, gebaseerd op Maddy Stolks eigen voorouders. Voor de lezers van Annejet van der Zijl.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 23,99 met gratis verzending.

Bestellen