Evenement: Meet & Greet Mark H. Stokmans – Het Paard van Troje

08 juni 2024 van 11:00 t/m 12:30

Ontmoet Mark Stokmans; de auteur van 2 historische romans die zich afspelen in Spanje. Mark Stokmans bezoekt op zaterdag 8 juni tussen 11.00 en 12.30 uur Boekhandel Het Paard van Troje. Tussen 13.30 en 15.00 uur zal hij aanwezig zijn in Boekhandel De Koperen Tuin.

Het debuut Land van echo’s won de boekhandelsprijs 2023 en was daarmee volgens de boekhandelaren (waaronder Anthoni) het beste boek van 2023. In februari verscheen Spiegeldagen. Dit boek is verkozen tot Mezza boek van de maand.

De boeken van Mark Stokmans zijn perfect voor liefhebbers van goede historische romans en zijn zeker ook geschikt als vaderdagcadeau.

Over Mark Stokmans

Mark Stokmans (1975) is kind van een expat. Hij woonde van zijn 6de tot 11de jaar in Peru. Hij studeerde algemene letteren met als specialisatie Latijns-Amerikastudies en internationale betrekkingen.

Toen Mark jong was, emigreerden zijn grootouders naar Spanje. Vanaf toen bracht Mark er vrijwel elke zomer door. De geschiedenis, het landschap, de taal en de mensen, Mark heeft ze in zijn dna verankerd.


Spiegeldagen

Spiegeldagen

De nieuwe van de winnaar van de Boekhandelsprijs 2023. Een prachtige familie-geschiedenis die zich afspeelt in het Spanje van de twintigste eeuw en de opvolger van Land van echo’s.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 29,99 met gratis verzending.

Bestellen