Evenement: Lezing Suzanna Jansen – Het Facet Centrum (Emmen)

26 september 2023 van 19:30 t/m 21:30

Op initiatief van Soroptimistclub Emmen geeft Suzanna Jansen een inspirerende lezing over haar nieuwste boek ‘De omwenteling of de eeuw van de vrouw’. Hierin geeft zij een beeld van de afgelopen eeuw, vanuit het perspectief van haar eigen familiegeschiedenis, over hoe het leven van vrouwen is veranderd. De avond wordt muzikaal omlijst door Trio Sunshine, met Robert Jan Ridder op piano, Rineke Marwitz op contrabas en John Bruins Slot op drums.

De opbrengst van deze avond komt ten goede aan ‘Emmen Telt mee met Taal’, een project om laaggeletterdheid te verminderen en wordt mede mogelijk gemaakt door: Boekhandel Vermeer, Cecilia Rowland life coach, Facet, Ondernemend Emmen, Opsmas clinical trials, Peter van Dijk projects, Rotary Emmen en Rotary ’t Loo.

Inloop vanaf 19.30 uur, de lezing start om 20.00 uur.

Soroptimisten zetten zich in om de rechten, de positie èn het leven van meisjes en vrouwen wereldwijd te verbeteren.

Meer informatie: https://facet-emmen.op-shop.nl/4317/lezing-de-omwenteling-of-de-eeuw-van-de-vrouw/26-09-2023 (de avond is inmiddels volgeboekt!)


De omwenteling

De omwenteling

De omwenteling, van meesterverteller Suzanne Jansen en van podcast De eeuw van de vrouw, vertelt de geschiedenis van de vrouw in Nederland. Persoonlijk en meeslepend verhaal van de emancipatie.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 23,99 met gratis verzending.

Bestellen