Evenement: Lezing Suzanna Jansen – Daan Nijman (Roden)

02 oktober 2022 van 15:00 t/m 17:00

Op 2 oktober zal Suzanna Jansen op uitnodiging van boekhandel Daan Nijman een lezing geven in Theater de Winsinghhof over haar nieuwe boek De Omwenteling. Aansluitend zal Suzanna signeren. Haar boek Het pauperparadijs is een bestseller waar van velen haar kennen.

De omwenteling is een wervelend vertelde geschiedenis van de vrouw in Nederland. Persoonlijk en meeslepend verhaal van de emancipatie. Hoe verging het Betsy en haar dochters na Het pauperparadijs? Meesterverteller Suzanna Jansen, auteur van Het pauperparadijs, schetst in De omwenteling de afgelopen eeuw vanuit een nieuw perspectief: dat van de vrouw.

In haar persoonlijke, meeslepende stijl legt Suzanna Jansen in De omwenteling de anatomie bloot van de tergend trage, maar niet te stuiten omwenteling van de emancipatie. En ze toont dat de genderverhoudingen van onze tijd hierin hun wortels hebben. Suzanna Jansen weet in De omwenteling als geen ander met een klein verhaal een grote geschiedenis te vertellen.

Locatie: Theater de Winsinghhof

Aanvang: 15:00 uur

Kosten: € 7,50 (tickets kunnen besteld worden door te mailen naar: ramona@daannijman.nl)


De omwenteling

De omwenteling

De omwenteling, van meesterverteller Suzanne Jansen en van podcast De eeuw van de vrouw, vertelt de geschiedenis van de vrouw in Nederland. Persoonlijk en meeslepend verhaal van de emancipatie.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 23,99 met gratis verzending.

Bestellen