Evenement: Lezing Suzanna Jansen – Bibliotheek Laren (Laren)

16 november 2023 van 20:00 t/m 22:00

Schrijver Suzanna Jansen komt naar bibliotheekvestiging Laren aanstaande herfst. De avond wordt georganiseerd samen met het Humanistisch Verbond. Het Humanistisch Verbond werkt aan een vrije en humane samenleving en zetten belangrijke humanistische thema’s op de maatschappelijke en politieke agenda.

Hoe verging het Betsy en haar dochters na Het pauperparadijs?
In haar nieuwe boek, “De omwenteling of de eeuw van de vrouw”, schetst meesterverteller Suzanna Jansen, de afgelopen eeuw vanuit een nieuw perspectief: dat van de vrouw. In haar persoonlijke, meeslepende stijl legt Suzanna Jansen in De omwenteling de anatomie bloot van de tergend trage, maar niet te stuiten omwenteling van de emancipatie. En ze toont dat de genderverhoudingen van onze tijd hierin hun wortels hebben. Suzanna Jansen weet in De omwenteling als geen ander met een klein verhaal een grote geschiedenis te vertellen.

Meer informatie en tickets: https://bibliotheekgooiplus.op-shop.nl/185/schrijversontmoeting-met-suzanna-jansen


De omwenteling

De omwenteling

De omwenteling, van meesterverteller Suzanne Jansen en van podcast De eeuw van de vrouw, vertelt de geschiedenis van de vrouw in Nederland. Persoonlijk en meeslepend verhaal van de emancipatie.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 23,99 met gratis verzending.

Bestellen