Evenement: Lezing Sholeh Rezazadeh – Culturele Vereniging Rolde (Rolde)

17 maart 2023 van 20:00 t/m 22:00

Op vrijdag 17 maart zal Sholeh Rezazadeh voor de Culturele Vereniging Rolde een lezing geven over haar roman De hemel is altijd paars in samenwerking met bibliotheek Rolde. Aansluitend zal zij signeren.

Ze kwam in 2015 vanuit Iran naar Nederland. Drie jaar na haar aankomst tekende ze een contract voor haar literaire roman. Begin 2022 won ze de Debutantenprijs van de Maatschappij der Nederlandse letterkunde met haar debuutroman De hemel is altijd paars die haar een plek bezorgde op de longlist van de Libris Literatuur Prijs en werd bekroond met De Bronzen Uil Publieksprijs. Door een jury van de Volkskrant werd ze uitgeroepen tot literaire talent 2022. Verder won ze ook al de El Hizjra literatuurprijs 2019 voor haar poëzie. Haar werk is gepubliceerd onder de andere in NRC, De Gids, De Groene Amsterdammer, De Standaard, Awater en de Poëziekrant. Sholeh was te horen op NPO, VRT en festivals waaronder Crossing Border, Lowlands, ILFU, Booktopia. Meer info: www.sholehrezazadeh.nl

Locatie: MFC Boerhoorn Zuides 50, 9451 KD Rolde

Tickets en meer informatie: https://www.cultureleverenigingrolde.nl/evenement/sholeh-rezazadeh/


De hemel is altijd paars

De hemel is altijd paars

De hemel is altijd paars van Sholeh Rezazadeh is een poëtische debuutroman over liefde, verlangen en herinneringen. Winnaar Debutantenprijs van de Maatschappij der Nederlandse Letterkunde 2022.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 22,99 met gratis verzending.

Bestellen