Evenement: Lezing Sholeh Rezazadeh – Bibliotheek Loosduinen (Den Haag)

27 juni 2024 van 20:00 t/m 22:00

Schrijfster en dichter Sholeh Rezazadeh komt een optreden geven op donderdag 27 juni bij bibliotheek Loosduinen in Den Haag. Ze vertelt over haar boeken en draagt voor terwijl ze muzikaal begeleid wordt door percussionist Hashem Kabreet.

Sholeh Rezazadeh (Iran, 1989) is schrijfster, dichter, performer en columnist. Haar eerste roman ‘De hemel is altijd paars’ uit 2021 kreeg veel prijzen. Het gaat over een jonge vrouw die werkt in een kringloopwinkel. Haar tweede boek ‘Ik ken een berg die op me wacht’ is in 2023 verschenen. Dit boek gaat over nomaden in Iran, en een vrouw uit Amsterdam die zich bij hen aansluit. 

Hashem Kabreet is percussionist, trainer en workshopleider. Hij speelt op verschillende slagwerkinstrumenten, in allerlei muziekstijlen.

Waar: Bibliotheek Loosduinen, Loosduinse Hoofdstraat 555, 070-3537740, loosduinen@bibliotheekdenhaag.nl

Reserveren
Deze voorstelling is helemaal gratis. Wil je komen, reserveer dan een plaats via onderstaande link. Deze voorstelling is ook erg geschikt voor jongeren, dit jaar doet Sholeh ook mee aan de Boekenweek voor Jongeren in september. 

Meer informatie en aanmelden: Literatuur en muziek: Sholeh Rezazadeh en Hashem Kabreet (bibliotheekdenhaag.nl)


Ik ken een berg die op me wacht

Ik ken een berg die op me wacht

Van de auteur van De hemel is altijd paars. Een prachtige literair poëtische roman over de kracht van de natuur en het verlangen naar rust en ruimte. Genomineerd voor de EU Prize For Literature.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 21,99 met gratis verzending.

Bestellen