Evenement: Lezing Murat Isik – Boekhandel Dekker v.d. Vegt (Nijmegen)

16 maart 2024 van 19:30 t/m 21:30

Samen met Bibliotheek Gelderland Zuid trapt boekhandel Dekker v.d. Vegt op zaterdag 16 maart de Boekenweek glorieus af met een avond vol boeken in de Steigerzaal van de Lindenberg. De Boekenweek is dit jaar van 16 t/m 24 maart. Het thema van de Boekenweek is ‘Bij ons in de familie‘, een thema dat raakt aan de basis van ieders bestaan. We vieren de Boekenweek met een ‘Avond vol Boeken’ en zijn trots dat we de familie Chabot mogen ontvangen, de auteurs van het Boekenweekgeschenk!  Voor meer informatie over het programma én voor kaartverkoop kunt u hier terecht.

Wie ook als geen ander over familie schrijft, is Murat Isik. Hij vertelt deze avond over zijn nieuwste roman In de mist van Golden Gate Park die dit voorjaar verschijnt. Thomas Verbogt, Cobi van Baars en Marjolein Visser nemen plaats in het boekenpanel; welke boeken tippen zij voor deze Boekenweek?
Debutanten Daniël Boissevain en Israel van Dorsten worden bevraagd over hun debuutroman en wat het betekent om te debuteren. Boissevain schreef het boek ‘Het magische kind’, over zijn jeugd in kunstenaarsdorp Ruigoord. Israel van Dorsten was een van de ‘kinderen van Ruinerwold’ en beschrijft in zijn boek ‘Wij waren, ik ben‘ zijn worsteling om los te komen van de geloofsovertuiging van zijn vader.
De hosts van de avond zijn journalist en schrijver Annemarie Haverkamp en illustrator en schrijver Jelko Arts.

Meer informatie: Dekker v.d. Vegt Boekverkopers | ‘Avond vol Boeken’ in De Lindenberg (libris.nl)


In de mist van Golden Gate Park

In de mist van Golden Gate Park

De nieuwe roman van bestsellerauteur Murat Isik, de opvolger van de veelbekroonde bestseller Wees onzichtbaar

Bestel nu jouw exemplaar voor € 34,95 met gratis verzending.

Bestellen