Evenement: Lezing Hassnae Bouazza – Proeverij Lutterzand Literair (De Lutte)

27 januari 2024 van 14:00 t/m 16:30

Op zaterdag 27 januari 2024 vindt tussen 14.00 en circa 16.30 uur (met aansluitend een borrel) de Proeverij Lutterzand Literair plaats. Als aftrap van nog meer literaire evenementen en festivals.

De ‘proeverij’ is een intiem evenement met kleine maar bijzondere optredens, alleen voor literaire fijnproevers. En met dit VIP-arrangement krijg je voorrang bij het kopen van kaartjes later in het jaar en voor het festival in 2025.

Wat mag je verwachten? Natuurlijk de Twentse gastvrijheid in Erve Beverborg met een aangeklede borrel met bubbels, en koffie/thee en iets lekkers bij aankomst. Maar vooral de optredens van:

  • Fleur van der Bij met haar veel besproken (ongeautoriseerde) biografie over Loesje. Inmiddels 40 jaar, wereldberoemd en in het geheugen gegrift
  • Marc Reugebrink met zijn nieuwste poëziebundel Om honing gaat het niet, ruim 30 jaar na verschijnen van zijn laatste bundel
  • Hassnae Bouazza met Een koffer vol citroenen. Herinneringen aan mijn moeder. Een liefdevol portret dat de kracht van moederliefde en de blijvende troost van smaken en geuren toont.

En ook dit jaar wordt Lutterzand Literair weer opgevrolijkt met locatietheater van Hydra Theater.

Kaarten zijn te bestellen via www.lutterzandliterair.nl. Wacht niet te lang want er is nog een beperkt aantal beschikbaar.


Een koffer vol citroenen

Een koffer vol citroenen

Een koffer vol citroenen van Hassnae Bouazza is een requiem en liefdevol portret van een moeder en dochter. Het toont de kracht van moederliefde en de blijvende troost van smaken en geuren.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 22,99 met gratis verzending.

Bestellen