Evenement: Interview Simone van der Vlugt – ZB! (Middelburg)

25 april 2024 van 20:00 t/m 22:00

Schrijversbezoek in de ZB! Simone van der Vlugt is op 25 april te gast in ZB Middelburg voor haar nieuwe roman Bloedlijn.

Bloedlijn gaat over machtsstrijd en onmogelijke liefde in een meeslepend familie-epos met Koning Willem en Floris V in het Nederland van de 13e eeuw. Een gedeelte speelt zich af in Middelburg. Daarom wordt Simone geïnterviewd door onze lokale historica Marjolijn van Leeuwen en haar boeken zijn te koop (met dank aan boekhandel De Drvkkery) en kunnen gesigneerd worden onder het genot van een drankje.

Programma
19.30 uur inloop
20.00 uur interview Simone van der Vlugt door Marjolijn van Leeuwen
21.00 uur boekverkoop, signeren
22.00 uur einde

Tijdens de nazit kun je een drankje kopen aan de bar. Let op, hier kan je alleen betalen via pin.

Over Simone van der Vlugt
Simone van der Vlugt (1966) is een van Nederlands grootste schrijfsters van romans, thrillers en jeugdboeken. Ze ontving diverse prijzen, waaronder de NS Publieksprijs. Er zijn ruim drie miljoen exemplaren van haar boeken verkocht. Ook in het buitenland is haar werk zeer succesvol; het is in zestien talen verschenen. IN 2020 kreeg Simone van der Vlugt de koninklijke onderscheiding Officier in de Orde van Oranje Nassau.

Meer informatie en tickets: Interview met Simone van der Vlugt over roman Bloedlijn | donderdag 25 april 2024 | ZB Bibliotheek van Zeeland (op-shop.nl)


Bloedlijn

Bloedlijn

De nieuwe historische roman van Simone van der Vlugt. Machtsstrijd en onmogelijke liefde in een meeslepend familie-epos in de middeleeuwen met Koning Willem en Floris V

Bestel nu jouw exemplaar voor € 24,99 met gratis verzending.

Bestellen