Evenement: Interview Mark H. Stokmans- De Kultuurwerkplaats (Oosterbeek)

27 februari 2024 van 20:00 t/m 22:00

Miriam Guensberg gaat op dinsdag 27 februari met auteur Mark Stokmans in gesprek over zijn indringende roman Spiegeldagen. Een fascinerende vertelling over de grijstinten van de geschiedenis, over nieuwe generaties die moeten omgaan met het verleden van hun voorouders en toch ook hun eigen weg moeten vinden.

Spiegeldagen gaat over hoe we ons verhouden tot het verleden – zeker als dat verleden pijnlijk is – wat ons opgedrongen wordt (door onze eigen herinneringen maar ook die van anderen) en ook hóe we eigenlijk kiezen te herinneren. ​Het is een roman waarin verleden en heden elkaar afwisselen (het verhaal van Ruben’s worsteling en oma Pepa’s levensverhaal) en is ook een bepaalde manier verweven met Stokman’s vorige boek Land van Echo’s, alhoewel je beide boeken los van elkaar kunt lezen.

Het prachtige epos Land van Echo’s van deze schrijver won de Boekhandelsprijs 2023!

Kaarten voor het interview met Mark Stokmans kosten €15,00 en zijn hieronder te koop in de beveiligde iDeal omgeving van de webshop van de Kultuurwerkplaats.

De zaal gaat op 27 februari om 19.30 uur open. Aanvang: 20.00 uur.

Meer informatie en tickets: De Kultuurwerkplaats | Agenda


Spiegeldagen

Spiegeldagen

De nieuwe van de winnaar van de Boekhandelsprijs 2023. Een prachtige familie-geschiedenis die zich afspeelt in het Spanje van de twintigste eeuw en de opvolger van Land van echo’s.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 29,99 met gratis verzending.

Bestellen