Evenement: Interview Mark H. Stokmans – Boekhandel Buitelaar (Goirle)

20 januari 2023 van 20:00 t/m 23:00

Tweede Literaire Estafette in Goirle, met drie schrijvers, één interviewer en veel muziek,..
Op vrijdagavond 20 januari kunnen alle boekenliefhebbers zich laten verrassen door de optredens van drie spannende schrijvers (waaronder Mark H. Stokmans). Ze worden geïnterviewd door Joost Minnaard en ze lezen voor uit hun werk, natuurlijk.

De literaire estafette vindt plaats in de foyer van CC Jan van Besouw, en is gezellig en informeel. Deze estafette is een initiatief van Michel Buitelaar (Blz. Boekhandel Buitelaar), die vond dat er zoveel mogelijk leuke nieuwe schrijvers aan het publiek voorgesteld moeten worden. Met dat idee wist hij Literaire Kring Goirle, CC Jan van Besouw en Bibliotheek Goirle enthousiast te krijgen. Nu de tweede editie!

Tussen de interviews door is er muziek om naar te luisteren en om er eventueel doorheen te praten, dat is op deze avond geoorloofd,… Want we weten: als je Goirlese boekenliefhebbers bij elkaar brengt, dan is een goed gesprek niet ver weg.

De muziek wordt live ten gehore gebracht door ambient-DJ Tim Blijlevens en gitarist Bart van Halteren. Dit gelegenheidsduo was al spraakmakend bij de eerste editie in 2015,..

Kom een avond genieten van boeiende nieuwe schrijvers, fijne muziek, toffe gesprekken én een goed glas. 

Minder weergeven


Bestel nu jouw exemplaar voor

Bestellen