Evenement: Interview Marjolein Moorman – De Nieuwe Boekhandel (Amsterdam)

12 maart 2022 van 11:00 t/m 13:00

Op zaterdag 12 maart om 11:00 uur zal Marjolein Moorman in gesprek gaan met Natascha van Weezel over haar boek Rood in Wassenaar. Graag beantwoordt ze vragen uit het publiek en natuurlijk signeert ze haar boek.

Marjolein Moorman groeit op in Wassenaar, in een ‘rood’ gezin tussen de villa’s. Ze hebben het thuis niet breed. Tijdens haar studententijd overlijden haar beide ouders, waarna ze samen met haar twee jongere broers een financiële schuld erft. Het zijn vormende ervaringen in haar leven. Na een wetenschappelijke carrière besluit ze de politiek in te gaan om zich sterk te maken voor gelijke kansen en beter onderwijs. In het boek deelt Marjolein Moorman haar ervaringen en visie. Ze biedt een perspectief waarin gelijkwaardigheid en kansengelijkheid centraal staan. En hoop, in een tijd dat wantrouwen en cynisme de politiek beheersen.

Toegang is gratis, graag vooraf aanmelden via info@denieuweboekhandel.nl


De therapeut

De therapeut

De therapeut van BA Paris is een nieuwe psychologische thriller vol onderhuidse spanning en onbetrouwbare personages. Van de auteur van Achter gesloten deuren, Gebroken en Breng me terug.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 15,00

Bestellen