Evenement: Evenement Sholeh Rezazadeh – Dag van de Literatuur

23 maart 2023 van 10:00 t/m 16:00

De Dag van de Literatuur is een tweejaarlijks literatuurfestival voor havo- en vwo-leerlingen uit de bovenbouw van het voortgezet onderwijs. De achttiende Dag van de Literatuur vindt plaats op 23 maart 2023, 10:00-16:00. Het festival wordt sinds 1989 georganiseerd en is uitgegroeid tot één van de belangrijkste literaire evenementen in Nederland. Elke editie trekt zo’n 5.000 bezoekers. Een groot aantal prominente en opkomende auteurs uit het Nederlands taalgebied zijn aanwezig.

Tijdens de Dag van de Literatuur treden zowel prominente als opkomende auteurs op in talkshows, geven interviews, dragen voor en signeren hun werk. Naast heel veel literatuur is er ook aandacht voor andere kunstdisciplines, zoals film, cabaret, muziek en dans, al dan niet in combinatie met literatuur. Auteur Sholeh Rezazadeh is deze dag aanwezig.

Tickets: https://dagvandeliteratuur.nl/tickets/.


De hemel is altijd paars

De hemel is altijd paars

De hemel is altijd paars van Sholeh Rezazadeh is een poëtische debuutroman over liefde, verlangen en herinneringen. Winnaar Debutantenprijs van de Maatschappij der Nederlandse Letterkunde 2022.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 22,99 met gratis verzending.

Bestellen