Evenement: Evenement Mohammed Benzakour – Het Schrijfkabinet (Amsterdam)

27 juni 2023 van 20:30 t/m 22:00

Even een kort verhaal schrijven? Dus niet. Het is schaven en peuteren, om op de korte afstand precies te zeggen wat je zeggen wilde. Maar dan zonder uitleg en met behoud van het mysterie. Knap hoor. En ja, dan ligt die bundel er, met de allermooiste verhalen die je ooit schreef, maar … waar blijven de lezers?

Van de veelgeprezen Mohammed Benzakour verscheen In de ogen van Fadil, waarin wordt gekletst en geroddeld, gestreden en liefgehad. Een unieke verhalenbundel, geschreven met zwierige, sensuele hand.

Mensje van Keulen schreef Ik moet u echt iets zeggen, de verhalenbundel die in 2021 de Biesheuvelprijs won. Volgens de jury imponeerde ze met ongekend natuurlijk klinkende dialogen, geraffineerde plots die telkens naar een even verrassende als bevredigende ontknoping toewerken en psychologische schetsen die in een paar nonchalante zinnen een compleet universum suggereren.

Verder: Robert Schuit brengt zijn tragikomische rubriek, Pieter Klop pingelt chansons, Debutant van de maand Hamide Dogan draagt voor uit eigen werk en gastvrouwe Femke Baljet vraagt door.
Al dit moois kun je bijwonen in het onvergetelijk knusse Torpedotheater.

Locatie: Torpedotheater, Sint Pieterspoortsteeg 33

Tijd: 20:30 tot 22:00 uur

Entree: 12,50 euro (reserveren kan per mail: reserveren@torpedotheater.nl)


De ogen van Fadil

De ogen van Fadil

De ogen van Fadil van veelgeprezen verhalenverteller Mohammed Benzakour is een fabelachtige verhalenbundel met pratende ezels, lachende geesten, vliegende honden en biddende bijen.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 22,99 met gratis verzending.

Bestellen