Evenement: Evenement Janneke Siebelink – @Droog (Amsterdam)

14 juni 2022 van 20:15 t/m 22:15

Jaloers naar de Insta-posts van feestgangers op het laatste Boekenbal gekeken? Loop je al jaren rond met een boekidee?  Of sta je juist op het punt de moed op te geven na de zoveelste afwijzing van een uitgever? Kom dan naar de eerste Literair op dinsdag @droog.

Niemand minder dan megaseller-schrijver en psycholoog Yvonne Kroonenberg legt ons op de bank en doet uit de doeken hoe je meer dan veertig boeken uitgegeven krijgt. Succesdebutant Janneke Siebelink (Soms sneeuwt het in April, AmboAnthos ) deelt haar ervaringen met uitgevers en hoe je binnen een week een vierde druk kan vieren. Jeugdboekenauteur Manon Berns (de Blockbusters, Uitgeverij Kluitman) komt vertellen dat je je droom nooit moet opgeven en hoe het haar lukte uiteindelijk een uitgever te vinden. Binnenkort verschijnt haar achtste boek.

Dus, ben je van plan een boek te schrijven? Of heb je al stevig iets op papier staan? Ben je een stap aan het zetten naar uitgevers? Boek dan nu je ticket naar succes

Literair op dinsdag @droog is de plek waar schrijvers, uitgevers en lezers elkaar ontmoeten en inspireren. @droog is het clubhuis van design- en kunstliefhebbers.

Diner

Vooraf dineren om in de sfeer te komen? De keuken in het restaurant@droog is open vanaf 18:00 uur. We serveren een vegetarisch 3-gangen diner.

Tijd: optioneel diner vanaf 18:00, start lezing 20:15

Locatie: Staalstraat 7-B, Amsterdam

Tickets (€5,-) en meer informatie: https://www.droog.com/event/3-mei-literair-op-dinsdag-droog/