Evenement: Lezing Hassnae Bouazza – Festival BIJT! (Veghel)

06 juli 2023 van 20:00 t/m 21:30

De Compagnie, Cultuur Haven Veghel en de Bibliotheek Meierijstad presenteren de lezing Een koffer vol citroenen: een liefdevol portret over de kracht van moederliefde en de blijvende troost van smaken en geuren. Hassnae Bouazza beschrijft in dit zeer persoonlijke verhaal de krachtige rol die gerechten, smaken en geuren spelen in onze herinneringen en het thuis- voelen. De rauwe pijn van het verlies en de zoektocht naar een gelukkig leven zonder een onmiskenbaar thuis.

Hassnae Bouazza (1973, Oujda) is een Marokkaans-Nederlandse journalist, schrijver, columnist, vertaler en programmamaker. Bouazza schrijft voor onder andere Vrij Nederland, NRC, de Volkskrant en Frontaal Naakt en is programmamaker bij de VPRO, staat bekend vanwege het bespreken van onderwerpen die taboe zijn in de Arabische wereld en ontving (2015) in Beiroet de Arouwad Award voor haar werk over de Arabische wereld.

Gratis toegang

Meer informatie: https://bijt-festival.nl/programma/hassnae-bouazza


Een koffer vol citroenen

Een koffer vol citroenen

Een koffer vol citroenen van Hassnae Bouazza is een requiem en liefdevol portret van een moeder en dochter. Het toont de kracht van moederliefde en de blijvende troost van smaken en geuren.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 22,99 met gratis verzending.

Bestellen