Met de Franse slag

Met de Franse slag - cover
In de feelgoodroman Met de Franse slag van Joëlla van der Breggen volgen we Francien, ooit was zij een veelbelovende chef-kok maar nu kookt ze alleen nog in haar eigen keuken. Jaren geleden koos ze voor een baan in een horecagroothandel om werken en de zorg voor haar zoon Max te kunnen combineren. Wel ontwikkelt ze nog met veel plezier de lekkerste gerechten voor My Way, het restaurant van haar en haar man Thomas. Nu Max ouder en zelfstandiger is, wil Francien weer echt aan de slag als kok. Thomas wil hier niets van weten en als hij besluit hun restaurant naar een Michelinster te leiden, schuift hij haar inbreng steeds meer aan de kant. Dan ontdekt Francien een goedbewaard geheim en kan ze niet anders dan het heft in eigen hand nemen. Lukt het haar om uit Thomas’ schaduw te treden?
Lees meer >
Over de auteur

Joëlla van der Breggen

Joëlla van der Breggen (1967) begon ooit haar blogs te delen op social media en ontdekte in schrijven een passie. Ze volgde een schrijfopleiding en diverse cursussen. Een deel van haar blogs is gebundeld in Iedere dag wat… Ze verdeelt haar tijd tussen haar gezin, schrijven, het bouwadviesbureau van haar man en haar eigen bureau. Als er niet open wordt gedaan, is ze waarschijnlijk aan het werk in de grote tuin achter haar huis in de Betuwe.

Meer boeken van deze auteur
5,99

Je bestelt en rekent af bij:

  • Boekenwereld.com: onze eigen boekwinkel
  • Veilig winkelen, bestellen en betalen
  • Regelmatig gratis e-books
Bindwijze
Ebook
Luisterboek
Op voorraad
  • Gratis verzending vanaf €19,95
  • Op werkdagen voor 20.00 besteld, binnen 48 uur in huis (NL)
  • Taal: Nederlands
  • ISBN: 9789047206477

Je bestelt en rekent af bij:

  • Boekenwereld.com: onze eigen boekwinkel
  • Veilig winkelen, bestellen en betalen
  • Regelmatig gratis e-books

Thuiswinkel waarborg

Onze veilige betaalmethoden:
  • Ideal
  • Mastercard
  • VISA
  • Bancontact
Bekijk de inhoud van dit boek ➔
In de feelgoodroman Met de Franse slag van Joëlla van der Breggen volgen we Francien, ooit was zij een veelbelovende chef-kok maar nu kookt ze alleen nog in haar eigen keuken. Jaren geleden koos ze voor een baan in een horecagroothandel om werken en de zorg voor haar zoon Max te kunnen combineren. Wel ontwikkelt ze nog met veel plezier de lekkerste gerechten voor My Way, het restaurant van haar en haar man Thomas. Nu Max ouder en zelfstandiger is, wil Francien weer echt aan de slag als kok. Thomas wil hier niets van weten en als hij besluit hun restaurant naar een Michelinster te leiden, schuift hij haar inbreng steeds meer aan de kant. Dan ontdekt Francien een goedbewaard geheim en kan ze niet anders dan het heft in eigen hand nemen. Lukt het haar om uit Thomas’ schaduw te treden?